Продължаваме промяната на консултации с президента Румен Радев. Консултациите ще продължат

...
Продължаваме промяната на консултации с президента Румен Радев. Консултациите ще продължат
Коментари Харесай

Радев: Времето на едноличната премиерска власт приключи

" Продължаваме промяната " на съвещания с президента Румен Радев. Консултациите ще продължат два следващи дни.  

" За нас е наслаждение да ви приветстваме в президентската институция. Поздравяваме ви с изборната победа. Осъзнавате каква голяма отгвороност е това. Тази година организирахме три избора за Народно събрание. В резултат на тези избори, връчвам първи управнически мандат на разнообразни представители на политическите групи. Доверието на българските жители не се дава безплатно и би трябвало да се отстоява. Едно дейно ръководство може да съществува единствено, в случай че има вазимно почитание ", обърна се Радев към Кирил Петков.

" Двете служебни държавни управления стабилизираха страната и демонстрираха ясно, че може да има единодушие на хора с разнообразни политически възгледи. Създадоха една добра основа за резултатно ръководство, ориентирано към проблемите на хората ".

" Времето на едноличната премиерска власт завърши и вярата то да бъде възобновено беше изрично отхвърлено от българските жители по време на изборите. Важно за българските жители е да знаят вашите цели и вашата подготвеност за образуване на ефикасна управническа коалиция. Това е и смисълът на днешната среща ", сподели още Румен Радев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР